Mediji

Upoznajte nas kroz medijske istupe.

predsjedanje-Hrvatske-Europskom-unijom

24.01.2020

Predsjedanje Hrvatske Vijećem EU – što imamo od toga?

Spread the love

Kada govorimo o predsjedanju Hrvatske Europskom unijom treba znati da smo do toga došli putem rutinske rotacije, nije to nikakav uspjeh ni postignuće, kako često premijer i Vlada žele predstaviti, nego je jednostavno došao red na nas kao jednu od članica. No, što predsjedanje Hrvatske Europskom unijom znači za njezine građane, ali i poduzetnike?

Saznajte više
Start pametno

06.03.2019

Zašto je potencijalna koalicija Pametno-START propustila priliku da ugrozi (predugo) vladajuću garnituru?

Spread the love

Iako je posljednjih dana bilo govora o europskoj koaliciji stranaka START i Pametno, nakon susreta predsjednica Dalije Orešković i Marijane Puljak ovoga vikenda, ta opcija više – nije izgledna.

Saznajte više
Nancy Pelosi

11.02.2019

Tko je žena koja je Trumpu konačno stala na rep?

Spread the love

Politička scena u SAD-u uzdrmana je ponovnim dolaskom Nancy Pelosi na mjesto predsjednice Zastupničkog doma Kongresa. Ova iskusna dama svojim je nadmetanjima s Trumpom osvojila simpatije svih onih kojima je dosta neozbiljnih igri ekscentričnog predsjednika koje ipak imaju – ozbiljne posljedice.

Saznajte više
Jelena Čevra

10.10.2018

Jelena Čevra: Nemojte težiti sigurnosti nego slobodi

Spread the love

Jelena Čevra iz Omolja, pokraj Tomislavgrada,već tri godine živi na zagrebačkoj adresi. Tijekom srednjoškolskih dana u Gimnaziji Marka Marulića dvije godine je uređivala list Novi Marul, a na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru uređivala je glasilo fakulteta Fenix.

Saznajte više